Home » toegangscontrole

toegangscontrole

Toegangscontrole kan toegepast worden bij uw voor- en achterdeur, flat toegang, garage, en terreinpoort. Hierbij kunt u denken aan een deurbel, elektrische ontgrendeling, automatisch openen/sluiten, schuiven, kantelen van deuren. Afstand bediening. Belichting. Met of zonder intercom- of video-installatie.

Warmerdam Lichtwerk uw partner in:

  • toegangscontrole.
  • intercominstallaties.
  • video en camera toezicht.

Toegang-video intercominstallaties

Warmerdam Lichtwerk is uw partner in het aanleggen van een toegang-video of intercominstallatie in woongebouwen of bedrijven.
Tengenwoordig worden verouderde intercominstallatie in appartementcomplexen gemoderniseerd en vervangen door een deurvideo-installatie. Veelal kan de bestaande bekabeling gebruikt worden, anders zal deze opnieuw aangelegd worden. Warmerdam Lichtwerk heeft de bevoegdheid om elektrische installatie te keuren.
Het plaatsen van een nieuwe video intercominstallatie gaat gepaard met het aanpassen van een bellentableau in een postkast of het geheel vervangen van een postkast. Warmerdam Lichtwerk geeft u gedegen advies.

CCTV systemen en toegangscontrole

Het ontwerpen van een CCTV-installatie (Closed circuit television) kan naar wensen van de opdrachtgever gemaakt worden. Hierbij is een goed advies erg belangrijk om u een juiste indruk te geven van wat u kunt verwachten van een CCTV-installatie. De installaties worden volledig in eigen beheer aangelegd. Meestal wordt gebruik gemaakt van kleurencamera’s in een slagvaste dome behuizing en worden de beelden op een harddisk recorder opgenomen.
Bij kantoorpanden, ingangen van woongebouwen of bedrijven kunnen toegangscontrolesysteem door Warmerdam Lichtwerk geinstalleerd gekoppeld worden met een CCTV-installatie.